Comunicat de presa

17/01/2013

www.pubele-gunoi.ro ajuta institutiile publice si societatile comerciale din Romania sa colecteze selectiv

www.pubele-gunoi.ro lansat de RODOCAR S.R.L., faciliteza accesul institutiilor publice si societatilor comerciale din Romania obligate prin Legea 132 din 30 iunie 2010 și  Legea 211 din 15 noiembrie 2011 sa  colecteaze selectiv  la europubele, eurocontainere  si cosuri colorate din plastic  pentru birouri si holuri.

www.pubele-gunoi.ro vine in intampinarea  nevoilor tuturor  clientilor sai din Romania  de a colecta selectiv prin comercializarea unei game largi de produse : cosuri din inox, cosuri  colorate din plastic  pentru birouri,  cosuri  colorate din plastic  pentru holuri, tomberoane, europubele, eurocontainere și  consumabile pungi  si saci de gunoi.

Europubelele, eurocontainerele  si cosurile pentru deseuri comercializate de  www.Pubele-gunoi.ro  respecta culorile impuse de legislatia in vigoare, astfel:  albastru pentru deseurile de hartie si carton, galben pentru deseurile de metal si  plastic şi alb/verde pentru sticla albă/colorată.

Legea 132 din 30 iunie 2010 și  Legea 211 din 15 noiembrie 2011 obligă instituțiile publice și societatile comerciale sa colecteze  selectiv cel putin urmatoarele categorii de deseuri  ( hartie, sticla, metal si plastic),  acesta fiind un prim pas menit sa faca trecerea la colectarea selectiva la nivel gospodarie  individuala, asa cum este implementat in tarile civilizate ca  Germania, Suedia si  Italia.

www.Pubele-gunoi.ro  a fost lansat  la inceputul acestui an si prin produsele de calitate superioara importate din tari cu experienta in colectarea selectiva (Austria, Italia) isi propune sa obtina un segment  important din piata recipientilor de colectare a deseurilor.

www.Pubele-gunoi.ro incurajeaza colectarea selectiva, deoarece numai  impreuna putem ajuta la economisirea resurselor, diminuarea efectelor negative asupra mediului si putem contribui la imbunatatirea sanatatii noastre si a copiilor nostri.

Colectarea selectiva si reciclarea trebuie sa devina lucruri normale si firesti in viata noastra cotidiana. Acest lucru trebuie facut nu doar pentru faptul ca suntem obligati de stat sau de Uniunea Europeana prin legi ci pentru ca acesta reprezinta chiar un baromentru al gradului de  civilizatie al Romaniei.

Printr-un  ”click” pe www.Pubele-gunoi.ro si o simpla comanda se poate rezolva extrem de usor problema recipientilor de colectare, produsele fiind livrate direct la usa clientului.

Prin priectul online de nisa www.pubele-gunoi.ro,  RODOCAR  S.R.L. isi propune sa simplifice cat mai mult procesul de achizitie a cosurilor de gunoi si a pubelelor pentru colectare selectiva, printr-o structura simpla, usor de navigat, produse clare si informatii la obiect.

Comunicatul a fost publicat pe www.mediafax.ro si pe www.comunicate.mediafax.biz

Nu au fost adaugate comentarii.

Adauga comentariul tau!

Nume

E-mail (nu va fi publicat)

Anti-Spam

captcha

Comentariu